;
ukr
Показати всі результати
Назад

Занурення у психіку маніяка у квесті «Mind Horror VR»

Пройти повз здобуття ТАКОГО досвіду було просто неможливо. Зануриться в чужий мозок, покопатися у думках, уривках переживань, спогадів та колишніх страхів. Напрочуд багатообіцяюча пригода.

І ось ми зручно вмостившись у кріслах, одягаємо VR окуляри, навушники, кладемо руки на коліна і… стрімко відлітаємо в іншу реальність. Миготять різнокольорові вогні, летимо тунелем, як виявилося майже в пекло, в підсвідомість гаснучого мозку вбивці-маніяка. Його відстежили зовсім недавно. Операція була продумана до дрібниць. Але як це часто буває, щось пішло не так, і вбивця був тяжко поранений. В принципі можна було залишити все, як є і відпустити його в інший світ. Якби не одне «але». Десь у загадковому лігві маніяка, у моторошному підвалі він сховав свою останню жертву – маленького невинного хлопчика, який ризикує загинути від спраги, голоду та жаху, якщо його не знайдуть і не звільнять.

Тож наше небезпечне занурення у чужу психіку – аж ніяк не розважальна прогулянка. Це частина важливої операції із порятунку малюка. Спочатку нам все здавалося дуже кумедним. Незвичайні локації, загадки залишені маніяком, якісь предмети та механізми. Звичайна квестерська робота – розгадуй та просуйся до мети. Але в найнесподіваніший момент на волю вирвалися чорні монстри страхів і фобій зловмисника. Його мозок, потривожений нашим вторгненням, почав активно чинити опір, намагаючись вигнати нас. У хід пішла ціла армія монстрів, які атакували нас з усіх боків. Робити не було чого, довелося воювати, благо в нас були припасені на цей випадок надможливості. Ми не відразу зрозуміли, що вони у нас є, але коли знайшли в собі цю криницю, прийшли в невимовний захват. Тут ми вже повеселіли на славу. Монстрам не позаздриш, вони були знищені холоднокровно і без вагань.

І ось останнє завдання. Воно дозволить знайти злощасний підвал, де нудиться викрадена дитина. Було дуже незвично. Відчуття невагомості, навіть запаморочення, але як нагорода – заповітна адреса. Хлопчик врятований, а ми можемо повертатись назад, у свою реальність. Добре, що все вийшло. Але ще краще те, що зараз є така можливість – отримувати цінну інформацію з підсвідомості. Напевно, це не зовсім законно, але коли на коні життя дитини все інше втрачає сенс.

А ви мали колись такий досвід? Ні? То чого ж ви чекаєте? Випробуйте себе, подивіться реальність з іншого боку. Можливо, ви змінитеся самі. Сподіваюся, на краще.

З переваг квесту «Mind Horror VR»

Абсолютне занурення до іншої реальності. Дуже реалістичні відчуття та світосприйняття. Цікаві загадки, чітко вписані у сюжет. Є багато такого, чого не відчуєш у звичайних квест-кімнатах, зовсім новий рівень переживань під час гри.

З недоліків квесту "Mind Horror VR"

За сюжетом є моменти невагомості та польотів, що можуть важко переносити люди зі слабким вестибулярним апаратом.

Як підсумок:

Квести у форматі VR – абсолютно новий вид квестів. Зараз цей напрямок стрімко розвивається і не можна пропускати таку чудову можливість торкнутися нового та незвичайного. Дуже рекомендуємо VR-квест "Mind Horror VR".

Також рекомендуємо вам пройти COSMOS VR. Ну, а якщо захочеться більш відчутних загадок, ви завжди можете перевірити себе в будь-якому іншому квеструмі, як, наприклад, «Місто засинає».

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?