;
ukr
Показати всі результати
Назад

Божевільний адреналін у квесті «Пограбування банку»

Приємно, вирушаючи до квеструму, бути впевненим, що спалах емоцій після проходження буде яскравим, а вражень вистачить ще на кілька днів. Саме такі почуття отримуєш після візиту до квест-кімнатів «XRoom», в яких використовується високотехнологічне обладнання та унікальні технології.

Хтось уже зробив проходження квестів спортом, хтось використовує їх як тимбілдинг чи розвагу для компанії друзів. А ми сходили просто з цікавості, дуже багато було навколо згадок нового квесту в Дніпропетровську під назвою «XRoom».

Знайти «Іксрум» і зануритися в цю пригоду дуже легко: арка-вхід знаходиться по пр. Карла Маркса, 54, повертаємо праворуч і вуаля! - Бачимо підсвічену вивіску. Все просто.

Адміністратор Ірина зустріла нас у затишному холі. Оформлення в чорно-білій гамі, квіти, цукерки як частування та велика оксамитова літера «Х» — все дуже цікаво та стильно. Вам запропонують чай/каву/воду і треба буде підписати такий невеликий папірець, що говорить про те, що не варто тут влаштовувати погром, навіть якщо загадки виявляться дуже складними.

                                           

Цього вечора нам треба було пограбувати банк. Перед квестом Ірина докладно проінструктувала нас, відповіла на запитання, розповіла передісторію авантюри, тому в момент, коли перед нами відчинилися двері квест-кімнати, ми вже відчували себе справжніми грабіжниками і були готові до всіх несподіванок. Треба віддати належне організаторам: вони підготували все необхідне для пограбування століття, у нас був і спільник, і реквізит, і взагалі, залишалася зовсім небагато — винести цю гору грошей, золота і коштовностей з приміщення сховища, що охороняється. Усього.

Усередині виявилося, що не курна, на перший погляд, робітниця — та ще підстава. Ми мали шістдесят хвилин, щоб ліквідувати охоронну систему і винести все до останнього центу. Банкіри «X Банку» явно не хотіли, щоб їхні гроші торкалися — шлях до багатства перегороджувало безліч схованок, механічних загадок та незвичайних замків.

                                           

Якоїсь миті починає здаватися, що ти бувалий грабіжник і це вся плюва справа.

Більше квестів у Києві

Але потім відкриваються нові обставини, і стає зрозуміло, що все не так просто, тому в кінці дійсно відчувався адреналін, було трохи страшно, що не встигнемо, або що не відгадаємо все-все-все, або що не вийде розкрити кожен замочок у цьому приміщенні.

                                              

Але ми впоралися! І частувалися цукерками вже на правах переможців. У вас є нагода звести рахунки з банківською системою? Тоді квест насправді — саме потрібний варіант. Тим більше, відчути себе черговим другом Оушена та задокументувати свій подвиг за допомогою фінальної фотографії можна майже будь-коли – квест працює до глибокого вечора.

                                               

Як і заведено, всі головоломки не вимагають якихось спеціальних знань чи фізичної сили, тому можуть брати участь навіть діти — для них це весело, інтригуюче, таємниче та цікаво. Емоцій буде маса, повірте, я тепер достеменно знаю, що подарувати молодшому братові на день народження (сподіваюся, він це не читає зараз).

Окрім «Пограбування банку» є квест під назвою «Лабораторія доктора Моро». І вже відкрито «Нічний жах». Напевно, для найсміливіших і найцікавіших.

Автор: Городской портал Vgorode

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?