;
ukr
Показати всі результати
Назад

Масштабне дійство у квесті «Втеча із Шоушенка»

Mystery Play - світовий тренд квестів у Києві

 

Новий формат розваг, відомий у світі як «гра із зануренням», з'явився у Києві. На учасників «Mystery Play» чекає секретна локація стилізована під в'язницю «Шоушенк» 50-х років. Вас переодягнуть у тюремну робу, близько 25 акторів гратимуть ролі ув'язнених та охоронців, тисячі кілограм декорацій, 4-5 квест-комант – 5 годин, які ви проведете у фільмі.

 

Новий формат розваг, відомий у світі як «гра із зануренням», з'явився у Києві. Під цим терміном зазвичай ховаються або театральні постановки на території, по якій глядачі можуть вільно переміщатися, ніби потрапляючи в п'єсу, що ожила, або це може бути перегляд фільму, якому передує якийсь перформанс. Навколо актори виконують свої ролі, читають монологи або ж втираються в довіру, втілюючись такими ж учасниками.

 

У Британії та США такий формат на піку популярності. Люди хочуть бути не просто пасивними глядачами, а самі брати участь у сюжеті події, проживати емоції головних героїв.

 

У Києві цей формат проходитиме під назвою Mystery Play. Для постановки було обрано найкращий фільм за версією IMDb «Втеча із Шоушенка». На учасників чекає секретна локація стилізована під в'язницю «Шоушенк» 50-их років. На території 2500 кв. метрів буде розіграно театральний перформанс, у якому можна взяти участь.

 

Учасника переодягнуть у тюремну робу, близько 25 акторів гратимуть ролі ув'язнених та охоронців, тисячі кілограм декорацій, 4-5 квест-комант, кількість яких збільшується. В українському варіанті організатори додали квест-лінію, щоби ще більше занурити учасника в атмосферу фільму. Це масштабна 5-годинна дія, в якій може взяти участь до 200 осіб одночасно.

 

Після театрального перформансу та проходження квест-лінії на учасника чекає перегляд легендарного фільму «Втеча з Шоушенка». І навіть якщо ти бачив його вже десятки разів, то цього разу буде особливим, адже ти поглянеш на нього очима головного героя, який прожив епізоди фільму.

 

Планується проведення ігор із зануренням щоп'ятниці, суботи та неділі протягом усього літа.

 

Якщо ви не любите масштабних квестів і віддаєте перевагу більш камерній обстановці в затишній компанії друзів, почитайте незалежний огляд квеструму «Втеча з Шоушенка».

Впевнені, що вам негайно захочеться побувати в квесті «Втеча із Шоушенка» найближчими днями. І це буде правильне рішення!

Автор: the-people.com

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?