;
ukr
Показати всі результати
Назад

Зовсім не дитячий квест «До чого тут панда?»

Що може звести людину з розуму? Є такий жарт, коли студент запитав професора, як йому зручніше тримати руки під час сну - на ковдрі чи під ним. З того часу професор перестав спати. Питання, на яке ми не можемо дати відповідь – ось причина багатьох божевілля. Саме таке питання привело мене до дверей, перед якими я стою. Напевно, мені краще порозумітися.

Тоді повернемося на тиждень тому до моєї робочої «коморки». Багато років я сидів у цьому будинку головного управління безпеки в кабінеті з гордою табличкою на двері - «Альберт Фокс. Старший детектив». Мій допитливий розум, чудова дедукція і низка розкритих гучних справ допомогли мені швидко злетіти кар'єрними сходами.

У нас багато квестів у Львові

Все, як у книжкових романах, правда? Ось тільки життя – не книга і до пенсії сувора бюрократична машина з'їла мене, переварила та виплюнула на саме дно «паперової тяганини» нашого управління. І ось, проводячи свій черговий день у стопках різних справ, мою увагу привернула дивна папка з ще дивнішим написом «До чого тут панда?» та позначка «справа не розкрита». Чи варто говорити, як мене це зацікавило? Потай забравши папку зі справою, я проводив ночі, вивчаючи деталі: дивна поведінка маленької дівчинки, старовинна скриня бабусі і головне питання - до чого тут ця чортова панда?! В результаті клубочок привів мене до цих дверей. Я, затамувавши подих, відкрив її. Увійшовши до кімнати, одразу помітив кілька підозрілих особливостей. Розгадуючи низку загадок, я все ближче підбирався до головної мети. А головне – я знову відчув це тепле відчуття – я знову був у справі! Радію, як хаски, що біжить у упряжці після тривалої бездіяльності біля теплого каміна. І ось вона! Розгадка, яка змусила мене нервово посміхнутися. Але найбільший сюрприз чекав мене на виході... мій онук! «З днем народження, дідусю!» - І, обійнявши мене, прошепотів на вухо - «Я ж казав, що старий шукач не втратила колишню хватку».

Мені подобаються такі організатори квест-кімнат, які практикують особливий підхід до свого дітища. «60» – одна з таких компаній. Перше, що хотілося б сказати, це чистота кімнат. Там не просто чисто, там - ідеально чисто .... ні, швидше за стерильно :) Завдяки цьому в квест грати шалено приємно. Велику увагу хлопці приділили дрібницям. Квест «До чого тут панда?» продуманий у всьому. Цікавий та вельми незвичайний сценарій, якісні та різноманітні завдання. Чому ж за всієї милості тематики відгук був написаний у більш детективній манері? Причина в тому, що квест аж ніяк не дитячий, як за складністю, так і за сценарієм:) Чи сподобалася нам ця кімната? Нехай тепер організатори квест-кімнат «60» помучуються питанням:)

P.S. До речі, а вам як зручніше тримати руки під час сну, над чи під ковдрою?;)

 

На цій же локації є ще два абсолютно різні і гідні уваги квеструми: «Музей неможливих фігур» та «12 стільців».

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?