;
ukr
Показати всі результати
Назад

Естетичне захоплення в квесті «Віллі Вонка та шоколадна фабрика»

Сьогодні на вас чекає звичайнісінький відгук. Не буде жодних історій, жодних персонажів. Я просто розповім про свої враження про похід до квесту. Добиратися до кімнати "Віллі Вонки" з його шоколадною фабрикою мені довелося довго і пізніше ви зрозумієте чому. Коли я увійшов до холу, мене зустріли здивовані погляди дівчат операторів. Так-так, останнім часом мене часто дізнаються:)

Тут усі квест кімнати Києва

Тут же почалася метушня. Дівчата почали мило щебетати і обходжувати мене з усіх боків, про що вони говорили я не особливо розумів, та й не дуже старався. Пройшовши всі інструктажні процедури і переглянувши чудову відео-легенду, я нарешті опинився біля заповітних дверей.

Те, що на мене чекало далі, складно описати словами… але я спробую! Думаю, що добрий ескейп виходить, коли власник не шкодує душі чи грошей. Якщо ж не пошкодували ні того, ні іншого, то виходить – «Шоколадна фабрика». Мене чекало справжнє естетичне захоплення. Атмосфери на висоті. Динамічні завдання не дають сидіти на місці, зображуючи Міс Марпл. Сказати, що в кімнаті хороший антураж буде неправильно. Сама кімната – декорація до фільму! Ось що це схоже! Легко, але з цікавістю, подолавши ігрові завдання, я опинився зовні разом із заповітним рецептом у руці та почуттям дитячого захоплення в душі. "Дякую! Дякую вам за подаровані емоції!» – без угаву повторював я милим дівчатам – «Дякую!...»

«…Thank you! Thank you so much! That was great!» - Усміхаючись кричав чоловік. Він активно жестикулював і був такий чарівний, що ми не могли відвести від нього очей. Подруги ніколи в житті не повірять, що таке могло статися з нами! Він стояв перед нами і розхвалював наш квест. Той, кого ми чудово знаємо. Харизматичний пірат, божевільний капелюшник, та й чого вже там, сам Містер Вонка - Джоні Депп ...!

- Катя! Не спи! Скоро команда прийде! - Від різкого голосу я підскочила на стільці і помчала готувати кімнату. Пробігаючи повз вход мені на секунду здалося, що чоловік, що стоїть за вікном мені підморгнув.

 

P.S. Говорити про нові кімнати Grand Escape багато не варто. «Віллі Вонка і шоколадна фабрика» вийшов дуже гідним квестом, а за своєю якістю виконання заслуговує на топові позиції серед Одеських кімнат. Маючи середній рівень складності, Вонка не злякає новачків, але досвідченим гравцям буде дуже цікавий. А одне із завдань зустрілося мені вперше за більш ніж 100 ескейпів. Грайте у квести, друзі!

Не можна не відзначити, що на цій же локації знаходиться ще один чудовий та антуражний квест – «Буратіно».

І якщо ми торкнулися цієї тематики, зверніть увагу на квест «Шапіто».

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?