;
ukr
Показати всі результати
Назад

Пригоди в квесті Круїз №13. Частина друга

Звичайна (нормальна) людина розуміє все з першого разу. Якщо десь із ним трапиться небезпечна пригода, він докладе всіх своїх зусиль, щоб не потрапити в подібну переробку знову. Так, він колись у тісній компанії за келихом вина, пригадає той самий випадок, трохи прикрасить, надасть важливості своїй персони і скаже наприкінці: «Так, потрапили ми того разу в історію, але добре, що всі живі, більше туди ні ногою!»

Квестер (а мова піде саме про таких хлопців) ніколи, нічого не розуміє ні з першого, ні з останнього разу. Дух пригод у ньому настільки сильний, що він абсолютно ігнорує небезпеку та почуття самозбереження. Між концертом модного гурту та блуканням у сирому підвалі, він вибере підвал. Між дегустацією божоле та порятунком людства від смертоносного вірусу він вибере лабораторію, де цей вірус захований. Між відпочинком на яхті десь біля Лазурного узбережжя та сутичкою з маніяком на борту зловісного корабля-примари, він вибере… маньяка Василя.

Тепер ви розумієте, чому ми не зрозуміли з першого разу і вирушили на похмурий теплохід, у круїз №13 знову. Дух пригод, смак страху та азарту, солодка мить перемоги, до якої ще, ой, як далеко. Все це разом якоюсь нездоланною магнетичною силою тягло нас назад, у ту саму страшну і водночас таємничу гавань. Минулого разу, коли наша пригода виявилася зовсім не сном, а справжнісінькою реальністю, ми встигли тільки запустити двигуни на теплоході. І зараз ми повернулися, щоб закінчити розпочате, і вивести корабель із засекреченої бухти.

Ну що сказати. Корабель, лікар і Василь зустріли нас «привітно», як і годиться божевільному і маніякові. Цього разу нам треба було пробратися зовсім іншим шляхом у рульову рубку, побувавши в ще незвіданих каютах, кубриках та інших цікавих приміщеннях.

 

Скрізь панував морок чи напівтемрява. Мерехтливе світло і приглушені зловісні звуки розбурхували кров ще до того, як на імпровізованій сцені з'явилися головні персонажі цієї трагічної історії.

У принципі вони мали рацію, коли намагалися нас виловити і віддати на поживу рибам. Хто потерпить чужинців у своєму власному будинку, а корабель-привид це якийсь ні який, але їхній будинок. Лікар, який завжди зайнятий своїми божевільними експериментами, громила-маніяк Василь – його відданий пес, просто охороняють його від сторонніх. Охороняють, як уміють. Так, у їхній поведінці мало витонченої привітності. Ну, вибачте, ви самі напросилися. Ніхто вас сюди не кликав.

Все це ми розуміли, але вперто пробиралися до мети – у кермову рубку. Нахабства нашого не було межі, і криваві жителі корабля від цього ще більше звіріли, поступово переходячи з легких залякувань на грубе рукоприкладство, розмахуючи перед нашими переляканими фізіономіями різноманітними головотяпськими девайсами. Від усієї цієї погоні та періодичних сутичок, ми теж по-своєму приголомшили. Адреналін, що кипить, гнав нас до перемоги. І тут уже ні лікар, ні Василь не могли нас зупинити.

І ось вона, довгоочікувана рульова рубка. Чи не зубами вчепившись у штурвал, ми запустили теплохід і повільно, але впевнено повели його з бухти на відкриту воду. Знаєте, це було просто неймовірно. Саме в такі хвилини ти розумієш, що все, що ти робиш, це не просто гра, це перемога над собою. А перемога над собою – це одна з найскладніших, але й значних перемог.

 

Але ви не думайте, що ми все зробили, і вам нічого не залишилося. Не дарма ця бухта така засекречена. Там є петля часу. І всі події точаться по колу. Тож і лікар, і Василь продовжують жити в трюмах свого моторошного плавучого будинку. І вони дуже не хочуть, щоби хтось їх турбував. Але ми впевнені, що не варто із ними церемонитися. Вирушайте в Круїз №13, поганяйте їх теж палубами. Але найголовніше – переможіть нарешті свої страхи.

І, повірте, цю пригоду ви не забудете ніколи…

Коротке резюме квесту «Круїз № 13. Частина друга»

Переваги квесту «Круїз № 13. Частина друга»

Не дивлячись те що, що обидва квеста (частини перша і друга) проходять одному кораблі, маршрути гравців не перетинаються, тобто. задіяно іншу частину судна. На наш погляд частина друга більш насичена за загадками, вони складніші та цікавіші. Крім того, у другій частині крім кают, є кілька дуже цікавих приміщень, які надають грі масштабності. Ну і не можна не відзначити фінал квесту – це абсолютно феєричне дійство з глибоким зануренням у сюжет і реалізмом, що зашкалює.

Недоліки квесту "Круїз № 13. Частина друга"

У принципі, недоліки залишилися ті ж, що й у частині першій. Вони навіть посилились. Стало ще страшніше і ще контактніше.

Підсумок відвідування квесту «Круїз № 13. Частина друга»

  Це круте випробування для тих, хто хоче розібратися у власних страхах та перемогти їх. Атмосфера на кораблі чудово до цього сприяє. Квест досить жорсткий і страшний, тому якщо ви з боязкого десятка, краще замовити варіант лайт - без лікаря та Василя. Але краще посилити команду парочкою міцних хлопців і спробувати повну версію. Настійно рекомендуємо цей квест усім шанувальникам хорору. Таких жахів ви більше не зустрінете ніде))

 

Для тих, хто почав із другої частини, дуже рекомендуємо пройти в обов'язковому порядку – «Круїз № 13. Частина перша».

Ну, і для підтримки високого рівня адреналіну, обов'язково загляньте до Альошеньки в «Треш», подивіться, на що може перетворити лиходійка-доля навіть дуже-дуже хорошого хлопчика…

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?