;
ukr
Показати всі результати
Назад

Вибратися з-за ґрат у «РОВС» та довести свою невинність за 60 хвилин

А на що ти підеш заради порятунку друга? Чи вірю я в свою команду настільки, щоб довірити їм свою долю, а можливо життя? Саме ці думки відвідували мене, як тільки я опинилася за ґратами.

Почуття безвиході та пригніченості. Я була впевнена, що не робила цього злочину, але всі докази вказували на мене. Слідчий не хотів розбиратися або просто не помітив кілька важливих моментів. Так я й опинилася у холодному мавпнику місцевого РВВС.

Але мої друзі в мене вірять і зможуть довести мою невинність. А мені залишається тільки чекати, розглядаючи пошарпані стіни. Можливо, я б так і провела цей вечір. Але слідчий вийшов у магазин, він сподівався, що грати мене зупинять і допомогти мені нема кому... наївний.

У нашому розпорядженні було лише 60 хвилин. Рівно стільки знадобиться йому, щоб дотягнути своє вгодоване тіло до найближчого магазину та повернутися назад. А ми маємо за цей час виконати його роботу та розкрити цю справу. І тепер все залежить від злагодженої роботи кожного.

 

Короткий аналіз квесту кімнати «РОВС»

Антураж: Все в кімнаті від пошарпаних стін, до ґрат мавпяка зроблено в кращих традиціях РВВС. Деякі елементи не завадило б поновити, але особливого дискомфорту це не завдало.

Загадки: Кожному є чим зайнятися, пошук, логіка, уважність загадки різнопланові та цікаві. У нас не було того, щоб хтось просто плював у стелю від неробства.

Оператор: Приємна дівчина дуже ясно розповіла інструктаж. А передісторія з перших слів пробуджує бажання боротися з кричущою несправедливістю. Один елемент не могли зрозуміти і нам терпляче пояснили, що як.

Загальне враження: Квест чудово підійде для команди із гарним почуттям гумору. Ми отримали багато вражень. Завдання зрозумілі, логічні, але слід бути дуже уважним. Технологічності не вистачало, але в РВВС вона ні до чого. Чи не завадило б провести реновацію, за роки існування деякі елементи зносилися. Також колонки в кімнаті варто замінити. Загалом квест дуже гарний, рекомендую.

Але вибратися із РВВС це ще не найвищий пілотаж. А спробуйте-но втекти зі справжньої, неприступної в'язниці, з якої не втікали ще ніхто – «Втеча із Шоушенка».

Як це вийшло у інших квестерів, читайте в огляді – «Вийти іншим із квесту «Втеча із Шоушенка».

Автор: Оксана Таран

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?